Get Adobe Flash player

center

Naam: Richard Achterhof

Geboortejaar:1984

Woonplaats: Zuidwending

Unimog 406 & 411 & 401

Functie binnen Stichting Unimog Team : Voorzitter 

 

Nu al een tijdje werkzaam bij Virol bv te Scheemda waar ik eerste monteur ben.Ik rij in een blauwe unimog met mijn opa`s oude bedrijfs kleuren.Mijn eerste unimog 411 kreeg ik toen ik 14 jaar was.Toen ik 16 jaar was kon ik er in rijden en vervolgens heb ik mijn kameraden het unimog virus over gebracht.In de loop der jaren hebben ik en pa er nog een paar unimogs bij gekocht 411,406,404,404 met 403 motor.Ik heb er in december ’08 nog een unimog 401 bij gekocht.Verder hebben we nog een aantal tracktoren en twee vrachtwagens.

Naam: Kevin Olthof

Geboortejaar: 1986

Woonplaats: Woldendorp

Unimog: Geen

Funtie binnen Stichting Unimog Team : Secretaris

 

 Hallo,

Ik ben Kevin A C Olthof, geboren en getogen in Schildwolde.Op dit moment heb ik een eigen bedirjf, Ollie's diensverlening. Toen ik 12 was kocht ik mijn eigen trekker.Een paar jaar later kwam de eerste UNIMOG in ons dorp.Op dat moment is de passie voor de UNIMOG begonnen.Op mijn 15e heb ik mijn eigen UNIMOG gekocht.Er is toen een jaar overheen gegaan voordat mijn UNIMOG 421 rij klaar was en mij naar het zin was.Na twee jaar heb ik mijn 421 verkocht. momenteel ben ik nu druk bezig met een oldimer auto, een Inter National.

 

Naam: Folkert Groeneveld

Geboortejaar: 1986

Woonplaats: Schildwolde

Unimog 406 

Functie binnen Stichting Unimog Team : Penningmeester

 

Even een kort verhaaltje over mijzelf.

Ik ben Folkert Groeneveld werk bij Aannemings en verhuurbedrijf Spithorst Schildwolde.Heb als grote hobby de “Unimog”. Een kameraad begon ermee en ja al snel volgende er meer.Zelf hebben wij (mijn vader, broertje en ik) 2 unimogjes een 406 en een 411 met een 404 cabine.Verder hebben we nog in de collectie een aantal trekkers o.a 2 Mc Cormick’s een kramer en een deutz.

Veel plezier op deze site!

   

 

 

Naam: Wilfred Groeneveld

Geboortejaar:1986

Woonplaats: Siddeburen

Unimog 411  

Functie binnen Stichting Unimog Team : Marktmeester

 

Even een kort verhaaltje over mijzelf.

Ik ben Wilfred Groeneveld Heb als grote hobby de “Unimog”. Een kameraad begon ermee en ja al snel volgende er meer.Zelf hebben wij (mijn vader, broer en ik) 2 unimogjes een 406 en een 411 met een 404 cabine.Verder hebben we nog in de collectie een aantal trekkers o.a. 2 Mc Cormick’s (320 en 439) een kramer en een Deutz.Mijn ouders hebben ook nog een vrachtwagen, namelijk een Scania-Vabis L76.

 

Naam: Gertjan Mossel

Geboortejaar:1984

Woonplaats: Schildwolde

Unimog: 411 

Functie binnen Stichting Unimog Team : Bestuurslid

 

Hallo Allemaal!

Ik ben Get-jan Mossel en woon in Schildwolde, waar ik ook werk bij Jan Mossel Installatietechniek.Ik heb op mijn 16e een unimog 411 gekocht, waar ik vervolgens een half jaar mee aan het opknappen ben geweest. Toen ik de unimog klaar had, ben ik er heel veel mee naar school gweest. Nu gebruik ik de unimog voor oldtimer shows, en ga veel met mijn vrienden metde unimog op pad.

Hopelijk tot ziens op onze oldtimer show. Groetjes Gert-Jan

 Naam: Jakob Jan Everts

Geboortejaar: 1987

Woonplaats: Siddeburen

Unimog: 406 

Functie binnen Stichting Unimog Team : Bestuurslid

 

Hallo, Ik ben Jakob Jan Everts.Werkzaam als Service Monteur bij John Deere dealer Groenoord .Heb een John Deere A en sinds afgelopen zomer 2010 een Unimog 406.Dus ook besmet met het virus!.

Naam: Erwin Akkerman

Geboortejaar:1986

Woonplaats: Schildwolde

Unimog: GEEN  

Functie binnen Stichting Unimog Team : Bestuurslid

Hallo langs deze weg zal ik even een kort verhaaltje over mezelf vertellen.

Mijn naam is Erwin Akkerman, vrienden en bekenden noemen mij Tup. En ik ben altijd in voor een grapje of geintje op z'n tijd. Ik ben opgegroeid in Hellum en woon sinds een tijdje in Siddeburen.

Ik ben werkzaam in de grond-weg en waterbouw sector.Op mijn 15e heb ik een UNIMOG 411-117 gekocht en opgeknapt. Aan de Unimog heb ik veel plezier gehad. "Terrein"rijden bij het zandgat en naar de oldtimershow's.Op mijn 18e heb ik mijn mogje verkocht, aangezien wij thuis niet zoveel ruimte hebben en  er een auto moest komen. Wel is de interesse gebleven voor oude trekkers en machines.

Naam: Harm Jan Haan 

Geboortejaar:1991

Woonplaats: Schildwolde

Unimog: 411 & 406 

Functie binnen Stichting Unimog Team : Bestuurslid

 

Ik ben vanaf mijn 19e jaar werkzaam bij Schildersbedrijf Haan in Schildwolde als winkel,- kantoormedewerker en schilder. Vanaf begin 2013 ben ik buiten op de werkvloer te vinden als schilder.  Sinds 2009 lid van het Unimog Team in Schildwolde waarvoor ik de website onderhoud samen met Folkert. Het hele jaar door reizen we diverse shows af voor een gezellig weekend en om onze hobby te showen. Natuurlijk zijn we ook onderweg om onze eigen show te promoten. Verder rijd ik in een gele unimog 411-120 die vanaf 2010 ook mee gaat naar diverse oldtimershows. Deze is in de winter van 2010-2011 opgeknapt zodat hij er weer netjes op staat. Vanaf 2014 gaat de gerestaureerde 406 mee naar shows. 

Naam: Ebbo Leeuwerke

Geboortejaar:1987

Woonplaats:  Schildwolde

Unimog: 404.s 

Functie binnen Stichting Unimog Team : Bestuurslid

Hallo allemaal, Ik ben Ebbo Leeuwerke, geboren en getogen in Schildwolde.Sinds 2007 ben ik werkzaam bij de sleepdienst Bijma in Delfzijl.Paar jaar geleden ben ik er twee jaar tussenuit geweest en heb ik gewerkt bij een ander bedrijf in Hardinxveld, bij dit bedrijf was ik in veel andere landen te zien met de sleepboten. Sinds 2003 heb ik mijn eerste UNIMOG gekocht, een UNIMOG 404s cabrio. Deze hebben wij thuis zelf opgeknapt.In 2009 ben ik lid geworden van het Unimog team in Schildwolde. Samen met de rest van de jongens gaan we vele leuke shows af. Dit jaar ben ik weer begonnen met het opknappen van mijn Unimog. De cabrio cabrine wordt vervangen door een 404 brandweer cabine. 

Groeten, Ebbo   

Naam: Johan Achterhof

Geboortejaar:1993

Woonplaats: Schildwolde

Unimog: 404/403/406/VW

(Nog in te vullen)

 

 

1407110693 6 GKmN

 

 

 

 

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.